-
- הירוקים שלנו
- מתכונים
- מאמרים WooCommerce not Found
- Newsletter
דף הבית » לביבות אפויות של כרובית וקייל
לביבות נהדרות ויפות, מומלץ להשתמש בעלי קייל צעירים בעלי עורק דק. אם העורק עבה וסיבי, מומלץ להסיר אותו לפני הקיצוץ.
אם משתמשים בעלי מנגולד, קצצו רק את החלק הירוק, ללא החלק הלבן (את החלק הלבן שימרו לשימוש אחר כמו חביתה או ירקות מוקפצים) אפשר לשדרג את הלביבות עם חזה אווז קצוץ (או בייקון) ו/או חצי כפית קימל טחון.
להגשה: שמנת חמוצה או יוגורט מתובל בגרידת לימון ועירית
באדיבות לימור לניאדו-תירוש, בעלת בלוג המתכונים "מטבח מקומי" וספר הבישול " מנה עיקרית".