מה צריך למתכון זה?

  • 1 ראש פאקצ'וי
  • 2 כפות גדושות אצות וואקאמה מיובשות
  • 2 מלפפונים טריים גדולים
  • 3 ראשי ברוקולי טריים

 

לרוטב:

  • 1 כפית גדושה משחת מיסו
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף מיץ לימון טבעי
  • 1 כפית שמן שומשום

איך מכינים?

  • שוטפים את הפאקצ'וי היטב ומבשלים אותו ל-10 דק' במים רותחים ומוציאים מהסיר כאשר הוא אינו בשל סופית.
  • מבשלים חתיכות קטנות של ראשי ברוקולי במים רותחים כ-10 דקות ומוציאים מהסיר כאשר הם מעט רכים.
  • מסננים ומפרקים לעלים (ניתן גם לחתוך לפיסות גדולות למי שמעוניין).
  • משרים את האצות במים פושרים ל-15 דקות. לאחר מכן מסננים מהמים וסוחטים אותן היטב.
  • חותכים את המלפפונים לגפרורים עבים ומערבבים את כל חומרי הגלם של הרוטב לתערובת אחידה.
  • מחברים את הרוטב יחד עם הפאקצ'וי, המלפפונים והאצות.
  • מערבבים היטב את כל המרכיבים על מנת שיספגו את כל הטעמים, בתאבון!