*בהתאם לגודל הסלט תוכלו לחתוך לרצועות קופסת פטריות אחת או יותר, את עלי החסה ייבשו בצורה מלאה על מגבת לאחר שטיפתם היסודית (השתמשו בכ 8 עד 10 עלים). בנוסף, בצל ירוק ופטרוזיליה ישמשו כתיבול לסלט והוסיפו לפי טעמכן ואהבתכן. והטוויסט הסופי, אגוזים: תוכלו לפזר מעל אגוזי מלך או קאשיו, ההמלצה לטחון אותם.
הסלט מרגיש לכן קצת "יבש" ? אל דאגה סדרנו גם רוטב, זכרו שמומלץ לבזוק את הרוטב ממש לפני ההגשה בשביל שהחסה לא תספח את הנוזלים ואז תהיה "נוזלית" , אתן רוצים לשמור על פריכותה.
הרוטב:
מיץ לימון | שמן זית | מלח | פלפל שחור | חומץ בלסמי
*הכנת הרוטב > ערבבו הכל לכדי עיסה אחידה והכניסו למקרר בקערה נפרדת, מזגו רק כאשר אתן מגישות את הסלט לאכילה.
כעת כל שנותר זה לערבב את המצרכים, לבזוק את הרוטב מעל ולאכול בהנאה מרובה.
ולמטיבות לכת או שמא נאמר מטיבות לסת 😉 אפשר לבצע את המתכון גם בוורסיה של טיגון פרוסות הפטריות בשמן זית ובכך להוסיף נופח של סלט עם מרכיב חם בתוכו. פעולה הטיגון תיתן KICK לטעם הפטריות והדגשה מיוחדת למי שאוהבת. בתיאבון.
אם תרצי, את מוזמנת להעלות את התמונה של המנה שלך לדף הפייסבוק שלנו, נשמח לתת לך את החשיפה הראויה ולהשוויץ איתך בפני הקהילה 😉