אופן הכנה:
- לוקחים תבנית אפייה ומרפדים אותה בנייר אפייה ומושחים קלות בשמן זית. לאחר מכן מניחים את טבעות הגבינה על גבי התבנית ומתיכים אותן בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות, במשך 5 דקות (ניתן גם להתיך באמצעות טוסטר).
- מערבבים את המרכיבים המשמשים להכנת הרוטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- לוקחים קערה, ומניחים בה את הנענע, עליי הבייבי ואת החמוציות ופלחי המנגו ושופכים את הרוטב מעל. לאחר מכן, מפזרים כקישוט את אגוזי הפקאן הסיני ומוסיפים את הגבינה לאחר מכן.
- מתבלים עם פלפל ומלח.
מומלץ להגשה על מצע לחם בגט חתוך לפרוסות, לאחר קלייה בתנור והוספת שמן זית.