Fresh salad mix of baby spinach, arugula leaves, basil and chard. Italian cuisine

מה יותר מרענן, בריא ומשביע מסלט עלי רוקולה ובזיליקום ברוטב ויניגרט בלסמי מתקתק – חמצמץ? לתת לך רמז? שום דבר! הסלט שתכף תגלי כמה קל להכין אותו, הוא תוספת נהדרת לכל ארוחה, חלבית, פתיח לארוחה בשרית, או אפילו ארוחה בפני עצמה!

מעבר לכך שהסלט שמיד תקבלי את המתכון שלו, הוא בריא מאוד, אפשר להפוך אותו לטבעוני ולהוציא ממנו את גבינת הפרמז'ן. ניתן לשנות, להוסיף מוצרים וכמויות כמו שאת אוהבת, וזה מה שכל כך כיף בסלט מהסוג הזה! הוא לא חייב להיות מדויק כדי להיות טעים!

אז מה בעצם צריך לסלט?

מצרכים לסלט:
חבילת עלי רוקולה – שטפי היטב את עלי הרוקולה, עדיף שלא לקצוץ את העלים, אלא להשאיר אותם כפי שהם. ניתן לחתוך את קצוות העלים.
בצל סגול אחד קטן חתוך לרצועות דקות.
מספר עלים בודדים של בזיליקום (ניתן להניח שלמים בתוך הסלט או לקצוץ וליהנות ממנו בכל ביס!)
חופן גבינת פרמז'ן.

מה צריך בשביל רוטב ויניגרט בלסמי?

¾ כוס שמן זית.
¼ כפית של פלפל שחור גרוס.
½ כפית מלח.
2 כפות גדושות של דבש.
4 כפות של חומץ בלסמי (ניתן החומץ הבלסמי ניתן להשתמש ב3 כפות של גלייז בלסמי).
1 כף של חרדל דיז'ון חלק.
טיפ: ממליצים לך בחום לשפוך את כל המרכיבים לצנצנת ריקה ולשקשק עד שכלל המרכיבים מתערבבים יחד והופכים לרוטב אחיד.

כמו שאמרנו בפתיחה, מה שכיף בסלט הזה, זה שניתן להוסיף לו דברים נוספים שאת אוהבת, ובשביל מה יש אותנו אם לא לתת לך רעיונות למה אפשר להוסיף?!

  • עגבניות שרי חצויות ל-2, ואם אתם נורא אוהבים עגבניות שרי, ממליצים לכם לשים כמה צבעים של עגבניות, כך שכל אחת תתן את הטעם המיוחד שלה!
  • במקום (או בנוסף, אנחנו לא שופטים) ניתן לשים גבינת פטה.
  • אולי קולורבי ישמע לך כמו תוספת מוזרה לסלט עלים ירוק, אבל "גפרורי" קולורבי יתנו בוסט לטעם של הסלט וישדרג אותו! כל שעליך לעשות זה לחתוך את הקולורבי לרצועות דקות ככל שניתן כדי שלא יכבידו על הקלילות של הסלט.

וזהו! שיהיה לך בתאבון!
לכל נקודות המכירה שלנו הפרוסות ברחבי הארץ, שם תוכלי למצוא את כל הירוקים הטריים שלנו, נמצא ממש כאן.