Garlic Cloves and Bulb in vintage wooden bowl

אז אם הגעתן לכתבה הזו, במיוחד בתקופה של משבר הקורונה, אנו לא צריכים להכביר במילים על השום וחשיבותו , אך אם עדיין בא לך לקבל קצת יותר אינפורמציה, מוזמנים ללחוץ כאן

השום הוא ירק בעל טעם דומיננטי שבדר"כ משולב בתבשילים וסלטים כתיבול ולאו דווקא כמאכל בפני עצמו, מה שאומר שאנו קצת מפספסים את סגולותיו הרפואיות, שכן מומלץ לפי מחקרים בנושא, לצרוך כשתי שיני שום ביום בכדי ליהנות מהשפעותיו הטובות. לכן ובהרגלנו, חיפשנו עבורכם מתכון פשוט וטעים, כזה שיהיה מהיר להכין וכיף לנשנש.

שום קונפי
שום בבישול איטי בשמן זית ותימין
הסבר קצר מה זה בעצם קונפי? זו בעצם טכניקת בישול, הבישול נעשה בחום נמוך ועד סף רתיחה. קונפי הוא מושג שנגזר מהמילה קונפיטורה והכוונה היא לבישול "במיץ" המוצר עצמו.

מצרכים

  • 3 שיני שום
  • חצי בקבוק שמן זית
  • גבעולי תימין טרי
  • גבעולי מרווה טריים

הוראות הכנה:

מפרקים את ראשי השום לשיניים ומקלפים

מניחים בסיר קטן את שיני השום והטימין, מכסים אותם בשמן הזית ומבשלים על להבה נמוכה כ-1 שעה, לאחר מכן נותנים ל"תבשיל" להתקרר ואז מעבירים לצנצנת אטומה ומשם למקרר.

את השום שלנו ועוד מוצרי נוספים תוכלו לרכוש באחת מנקודות המכירה שלנו

*המידע והתכנים באתר אינם מהווים חוות דעת רפואית או תחליף רפואי להתייעצות עם רופא