Spinach. Fresh spinach leaves

אז אם הגעתן לכתבה הזו, אנו לא צריכים להכביר במילים על התרד וחשיבותו , אך אם עדיין בא לך לקבל קצת יותר אינפורמציה, מוזמנת ללחוץ כאן

התרד הוא ירק מושלם לבישול, יכול להשתלב בצורה מעולה במאפים, רטבים, מרקים, חביתות, פיצות, תבשילים, סלטים, אך במתכון הזה, כפי שהבטחנו, נתמקד במתכון שיש לו את הפרמטרים של: הכנה מהירה, פשוטה והכי חשוב, שהתוצאה ממש טעימה.

סלט עלי תרד, אבוקדו, תפוז ואגוזים

סלט רענן, מפוצץ במינרלים וחומרים מזינים. אז מה צריך?

  • עלי תרד
  • עלי חסה או עלי בייבי
  • 1 אבוקדו
  • 1 תפוז
  • 1 אגוזי מלך (ניתן גם אגוזים שונים כגון מקדמיה, קשיו לפי אהבתכן)
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • וחצי כפית מלח

חותכים לקוביות את האבוקדו והתפוז, וזהו! מערבבים הכל ביחד, ניתן לטחון או לקצוץ את האגוזים (למרות שאנו ממליצים להוסיף אותם שלמים)