salad of mozzarella, cherry tomatoes and spinach with balsamic sauce on a white rustic table

אז מה אם הקיץ נגמר ממש עוד מעט, את הסלט המרענן הזה ניתן להכין גם בכל השנה! גם כשקר בחוץ וגם כשתרצו סלט מיוחד, שונה ופשוט טעים. מדובר במתכון קליל, שלא דורש יותר מדי השקעה. וניתן להכין אותו ממש תוך חמש דקות. אז יאללה, תשטפו את הידיים ואת הירקות ובואו נתחיל..

מה צריך?

הסלט שלנו מורכב ברובו מעגבניות שרי, אז מומלץ להשתמש בכמה שיותר צבעים יותר טוב.

  • במיוחד בשבילכם הוספנו את הקישורים לעגבניות השרי הטעימות שלנו, עגבניות שרי אדומות, עגבניות שרי כתומות ועגבניות שרי צהובות.
  • בזיליקום– למתכון נצטרך גם עלי בזילקום (העדיפות היא לבזילקום של משק בכור), יש צורך בעלים שלמים ולא חתוכים או קרועים.
  • מוצרלה בייבי- התוספת שמאזנת את כל הטעמים היא גבינת המוצרלה, כדאי להשתמש במוצרלה בייבי.
  • צנובר קלוי
  • בצל ירוק
  • כף מיץ לימון
  • קורט פלפל
  • קורט מלח
  • כפית שמן זית

אז איפה ניתן להשיג את עגבניות השרי ועלי הבזילקום? כמובן שרק אצלנו, במשק בכור! לכל נקודות המכירה בארץ – לחצו על הלינק שכאן.

אופן ההכנה:

אחרי ששטפנו את העגבניות, הבצל הירוק ועלי הבזיליקום (שאגב, נקראים גם ריחן)
נעבור לחיתוך הירקות-
יש לחתוך את עגבניות השרי לחצאים, וניתן גם לרבעים.
יש לחתוך את הבצל הירוק לעיגולים קטנים.
בקערה נוסיף את עלי הבזילקון (השלמים) ומעל נפזר כפית של שמן זית, נערבב ביחד ונוסיף את הבצל הירוק שחתכנו מקודם, את גבינת המוצרלה בייבי ואת עגבניות השרי החתוכות.
נוסיף כף של מיץ לימון, טיפה מלח וטיפה פלפל ונערבב ביחד הכל.
לבסוף, אחרי ערבוב העגבניות, העלים והבצל הירוק נפזר מעל צנובר קלוי.
וזהו, בתיאבון J

אנחנו מקווים שתאהבו את סלט העגבניות והבזילקום המאוד טעים שלנו בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, במידה ואתם מכינים אותו גם, אל תשכחו לתייג את @meshekbechor באינסטגרם על מנת שנראה את הסלט המדהים שהכנתם.
מעוניינים לראות עוד מתכונים שלנו? לחצו על הקישור שכאן ותהנו ממגוון רחב של מתכונים שאתם פשוט חייבים לנסות. אין על מה!