Caesar salad on vintage table. Healthy food style

עזבו אתכם מסלט יווני פשוט שאפשר למצוא בכל מסעדה ולהכין לבד בבית, את הסלט קיסר הזה אתם פשוט חייבים לנסות, לא רק שהוא פשוט וקל להכנה, הוא דורש מכם רק כמה מצרכים בודדים, כמה דקות מזמנכם והנה לכם סלט קיסר מדהים וסופר טעים שמשתווה לכל סלט קיסר שניתן להזמין במסעדה.

בשונה מהסלטים שניתן להזמין במסעדה, כאן אתם יכולים לשלוט בכמות, בחומרים שנכנסים לכם לגוף ובואו נודה, הרבה יותר כיף להכין בבית.
רעבים? יופי גם אנחנו! אז יללה בואו נתחיל..

המצרכים שתצטרכו כדי להכין את סלט הקיסר:

שלבי ההכנה:

מתחילים בשטיפת לבבות הקיסר, ומייבשים היטב.
לאחר מכן חותכים/ קורעים את עלי החסה בחיתוך גס ומניחים בקערה
מוסיפים לעלי החסה טיפה שמן זית (כפית) ומערבבים ביחד.
מוסיפים לחסה גם את הקרוטונים (ניתן להכין לבד בבית או לרכוש קרוטונים מוכנים מהסופר) ולערבב שוב.
מוסיפים כארבע כפות מרוטב הקיסר (ניתן להכין בבית/ או לרכוש מהסופר הקרוב לביתכם)
מערבבים בעדינות עם החסה והקרוטונים.
השלב הבא אינו חובה, אך מוסיף טעם לסלט- ניתן להוסיף נתח חזה עוף שנצרב במחבת עם טיפה שמן זית.
ולהוסיף מעל עלי החסה.
לבסוף, לגרד גבינת פרמז׳ן (והרבה)

ובתיאבון,  כעת יש לכם סלט קיסר טעים שלא לוקח יותר מחמש דקות הכנה.

לרוב, ניתן להשתמש בחסה רגילה ולהפריד את כל העלים מסביב על מנת להגיע לחלק הטעם (שהוא לבבות החסה), אבל אנחנו במשק בכור, החלטנו לעשות לכם חיים קלים!
ניתן לרכוש את לבבות החסה שטופים ונקיים.
איפה ניתן להשיג את לבבות החסה? כמובן שרק אצלנו, במשק בכור! לכל נקודות המכירה בארץ – לחצו על הלינק שכאן.

מתכננים להכין את סלט הקיסר שרשום כאן או שלא הצלחתם להתאפק וכבר הכנתם אותו? אל תשכחו לתייג אותנו @meshekbechor באינסטגרם על מנת שנראה את הסלט המושלם שהכנתם ושנוכל לשים לכם לייק J